Score-formulier ’t Ruivers Körslaupsjpel

Jaaaaaahhhhh…. daar is ons scoreformulier! Hiermee kan ook jij deelnemen aan onze kerstactiviteit 2020. En nogmaals, je hoeft geen lid te zijn van deze gave vereniging! Waarom je mee moet doen? Dat gaan we je nu vertellen.

Als eerste natuurlijk om de geweldige prijzen van onze lokale ondernemers, zoals cadeau-bonnen van X-Baze, Bakker Bart en Bioscoop Luxor.

Verder is het natuurlijk ook goed om te bewegen en buiten te komen. Wij vinden dat jullie in deze minder leuke tijd toch wel wat te doen moeten hebben. Dus ga naar buiten met een vriendje of vriendinnetje, een van je ouders of wie dan ook, en zoek de antwoorden om deze puzzel op te lossen.

Mag ik wel buiten rondlopen voor deze activiteit? Ja, dat mag zeker! Er zijn wel enkele regels waar je rekening mee dient te houden. Deze vind je ook terug op ons scoreformulier. Verder is onze activiteit volledig corona-proof en goedgekeurd door de Gemeente Beesel. Natuurlijk kan het voorkomen dat de overheid de regels moet aanpassen. Dan gelden natuurlijk de actuele regels.

Tip: Check vooral onze Facebookpagina en Instagram-account voor tips.

 

Download via onderstaande link het score-formulier voor ’t Ruivers Körslaupsjpel.

Score-formulier ’t Ruivers Körslaupsjpel